cl
Погода -8° Киев
USD 26.02 EUR 27.91
Главная / В мире / Майбутній засновник українського мішленівського ресторану вчиться у Швейцарії

Майбутній засновник українського мішленівського ресторану вчиться у Швейцарії


Келих білого швейцарського вина, салат із авокадо і морський окунь на грилі. Et comme dessert, je vais prendre... (франц. А на десерт я візьму)... Я вперше у франкомовній країні, відколи вивчаю французьку. І хоч кожен у Швейцарії розуміє англійську мову, я з ентузіазмом неофіта при найменшій нагоді стараюсь перейти саме на французьку. Ось і зараз, замовляючи вечерю на терасі ресторану з шалено гарним краєвидом на Женевське озеро і Монблан, мобілізувала весь свій словниковий запас. Упоравшись нарешті з вибором десерту, повертаю офіціантові меню та машинально додаю українською: "Дякую". І раптом чую у відповідь: "Прошу".Знайомимось: вивляється, офіціант родом із Харкова, його звати Микита Гризунов, і йому 18 років. Він каже, що у Швейцарії вже рік: вчиться в університеті готельного бізнесу, а тут, у ресторані клініки Женольє, проходить практику. Подробиці обіцяє розповісти пізніше: ось закінчить обслуговувати клієнтів і вийде погомоніти до нас на терасу.
Оставьте комментарий к этой статье. Ваше мнение нам очень важно