cl
Погода Киев
EUR 27.32 USD 25.87
Главная / Кулинария / Салат «Їжачок»

Салат «Їжачок»


Продукти для приготування салату "Їжачок": шпроти в олії — 1 банка цибуля ріпчаста — 1 шт. морква — 1 шт. яйця варені — 3 шт. картопля — 2-3 шт. сир твердий — 300 гр. майонез Порядок приготування салату "Їжачок":укласти на блюдо шарами шпроти, розім'яті виделкою цибулю, нарізану півкільцями і попередньо замаринований морква сира, натерта на крупній тертці яйця відварні дрібно нарізані сир, натертий на дрібній тертці всі шари, крім останнього змастити майонезом картопля нарізати соломкою й обсмажити прикрасить салат як на фото Нові рецепти яєчні після яких ви подивитеся на яєчню по іншому. Дуже оригінально і смачно. Смачного.Похожие посты:Порядок приготування салату…Салат шпротна.Салат ФранцузькийСпробуйте!Вільо — 200 гр.
Оставьте комментарий к этой статье. Ваше мнение нам очень важно