cl
Погода -2° Киев
EUR 28.61 USD 26.97
Главная / Досуг / Охота и рыбалка / Запечений карась з зеленню

Запечений карась з зеленню


Для рецепту Вам знадобиться:- карась (200г) - 4 шт.- гострий червоний перець (стручок) - 4 шт.- сік - 2 лимонів- петрушка (рубана) - 6 ст.л.- оливкова олія - 12 ст.л.- сіль, перець - за смаком- цибуля ріпчаста - 1 шт.- часник - 2 зубчики- селера (черешок) - 2 шт.- помідори (великі м'ясисті) - 2 шт.- сухе біле вино - 80 мл - цукор за смаком- чебрець (листя) - 1 ч.л.- білий хліб (тертий) - 4 ст.л.- базилік (листя) - 8 шт.- вермут - 2 ст.л.Стручки перцю нарізати кубиками. Змішати з лимонним соком, 4 ст. ложками петрушки і 4 ст. ложками оливкової олії. Приправити рибу і намазати маринадом. Залишити на 60 хвилин. Цибулю, часник і селеру, нарізати кубиками. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і нарізати м'якоть кубиками. Розігріти в сотейнику 4 ст. ложки оливкової олії. Підсмажити цибулю і часник. Додати селеру і згасити його. Приправити сіллю, перцем, цукром і влити вино. Накрити і тушкувати 5 хвилин. Підмішати чебрець і 2 ст. л. петрушки.Нагріти духовку до 220 градусів.
Оставьте комментарий к этой статье. Ваше мнение нам очень важно