cl
Погода -9° Киев
EUR 28.01 USD 26.09
 
Кулинария | Кулинарный блог

Пісна випічка — справа


Пісна випічка — справа водночас і просте, і складне. Просте — тому що всі інгрідієнти прості, пісні, недорогі; складне — тому що доведеться повозитися, щоб без яєць, масла і молока приготувати настоющую сласть.Сьогодні пропоную вам рецепт пісної пахлави; звичайну ми готували тут. Для пісної пахлави нам знадобиться півкіло рубаних волоських горіхів, столова ложка кориці, 3-4 склянки борошна, півтори склянки води, щіпка солі, рослинно масло. Для сиропу візьмемо 400 г цукру, дві склянки води, 200 г меду, по столовій ложці горілки, коньяку, лимонного соку та лимонної цедри.Ось побачите — наша випічка вийде просто на удивленье! Готуємо начинку: рубані горіхи обсмажуємо на сухій сковороді, Остуджуємо, додаємо корицю.Готуємо тісто: борошно просіваємо, додаємо теплу воду, рослинне масло, сіль, все перемішуємо, накриваємо рушником, ставимо в тепле місце. Ділимо тісто на дев'ять частин, розкочують, три пласта змащуємо маслом і викладаємо один на одного на деко.

 
07.12.2016 10:52 joinfo.ua
07.12.2016 10:42 joinfo.ua
07.12.2016 10:27 joinfo.ua
07.12.2016 10:17 joinfo.ua
07.12.2016 10:13 joinfo.ua
07.12.2016 09:58 joinfo.ua
07.12.2016 09:48 joinfo.ua
07.12.2016 09:44 joinfo.ua
07.12.2016 09:37 joinfo.ua
07.12.2016 09:29 joinfo.ua
Читать все новости в "Последнее"
Читать все новости в "Актуально"